The Cloud Engineers

Portfolio

Go2 Solutions biedt een totaalpakket ICT-oplossingen, -producten en -diensten. U bepaalt daarbij zelf de mate van ontzorging.

Oplossingen
Go2 Solutions heeft de actuele behoeftes vertaald naar concrete, inzichtelijke en begrijpbare ICT-infrastructuur oplossingen. Met onze jarenlange ervaring, kennis en expertise als basis kunt u vertrouwen op passende, bewezen en betrouwbare oplossingen die aansluiten op uw behoefte en die tegelijk maximale flexibiliteit bieden.

Diensten
Wij bieden een compleet pakket diensten: advies, begeleiding, levering, installatie en implementatie. Gebruikersondersteuning, systeem- en netwerbeheer, (interim) ICT-management, second opinion en project management behoren eveneens tot de mogelijkheden. Daarnaast leveren wij gespecialiseerde diensten op het gebied van compliancy en governance. Wij ondersteunen uw organisatie met het in kaart brengen, het optimaliseren en het documenteren van uw IT processen en bereiden uw periodieke audit voor.

Producten
Een breed productenaanbod van A-merk fabrikanten staat tot uw beschikking waarbij u kunt rekenen op de beste condities in de markt. Snel, simpel en scherp geprijsd.

Projecten

CloudMigraties | Onpremise IT Infrastructuur | Begeleiding | IT Security

U kiest voor een eigen infrastructuur? Wij helpen u met de keuzes, de voorbereidingen en met onze kennis en ervaring kennen wij de valkuilen. Met onze dienstverlening kunnen wij de gehele infrastructuur installeren en configureren en assisteren wij bij de migratie van applicaties, systemen, data en gebruikers. Aansluitend kunt u het beheer en support van de omgeving geheel op gedeeltelijk door ons uit handen laten nemen. U bepaalt de mate van ontzorging.

Een modernisering van een ICT-infrastructuur is omvangrijk, complex en kostbaar. Daarom kiezen wij voor een gelaagde aanpak waarbij elk laag een afgerond geheel is. U bepaalt vervolgens zelf wat de fasering en planning is van de daaropvolgende lagen. Dit vermindert de budgettaire druk en maakt het mogelijk de totale aanpak en investeringen over meerdere jaren te spreiden

Het Fundament: Netwerk, Server & Storage
Zonder stevig fundament geen stevig bouwwerk. Daarom is de basisinfrastructuur van essentieel belang. Deze infrastructuur is de 'enabler' om in een later stadium desktop virtualisatie, applicatie virtualisatie en Het Nieuwe Werken mogelijk te maken. Ook voorziet het fundament in de gewenste uitwijkvoorzieningen en de vereiste beschikbaarheid van systemen, applicaties en data.

Het Nieuwe Werken
Met desktop virtualisatie beschikken uw gebruikers over 'altijd en overal' toegang tot de zakelijke werkplek terwijl alle data veilig binnen uw datacenter blijft. Daarnaast maakt desktop virtualisatie het gebruik van vrijwel alle gangbare access devices mogelijk. Of het nu gaat om traditionele PC's of notebooks, ook Thin Clients, Tablets (o.a. iPad, Android) of SmartPhones. Met behulp van applicatie virtualisatie ben tu in staat om de diversiteit van applicaties en gebruikers te optimaliseren en de beheerlast terug te dringen.

Security & Data Management
Met de opbouw van het fundament en de desktop/applicatie virtualisatie, houdt u grip op data omdat alle data binnen uw datacenter blijft en niet gefragmenteerd raakt over lokale schijven, USB sticks etcetera. Hierdoor bent u in staat de juiste beveiligingsmaatregelen te nemen om interne en externe toegang te reguleren en uw kostbare data en applicaties te beschermen. Deze functionaliteiten vormen de basis om governance en compliancy in te regelen en uw omgeving 'audit proof' te maken.

Go2MyOffice

Werkplekken Online | Hosted Windows Virtual Desktop | Online Cloud Werkplek | Werken in de Cloud | Desktop Virtualisatie | Virtuele Werkplek | Opslag in de Cloud

Met ‘Go2MyOffice OnLine’ neemt u uw kantoorwerkplek mee naar uw thuiswerkplek, op reis of overal waar u maar wenst voor een vaste prijs, per gebruiker, per maand. Vanaf iedere internet-browser ter wereld kunt u veilig en snel beschikken over uw e-mail, digitale documenten en applicaties terwijl uw data veilig in ons datacenter wordt opgeslagen. Uw kostbare gegevens blijven benaderbaar, ook wanneer uw bedrijf wordt getroffen door brand, uw apparatuur verloren gaat, wordt gestolen of bij andere calamiteiten onbruikbaar wordt.

Met gebruikmaking van moderne maar bewezen technologieën biedt het Go2MyOffice platform de uitgelezen oplossing voor bedrijven en zelfstandigen die op zoek zijn naar flexibiliteit en schaalbaarheid zonder zelf over de kennis te moeten beschikken of daarin te willen investeren.

Go2MyOffice ontzorgt: uw werkplek 'in the cloud' vanuit Nederlandse datacenters (Alblasserdam en Amsterdam). Met een Citrix XenDesktop powered Virtual Desktop op basis van Windows Server 2012 R2, Office (Word, Excel, PowerPoint), Outlook (e-mail, agenda en contacten), documentenopslag en dagelijkse backup met uitwijk. Uiteraard synchronisatie met uw mobiele device, uw eigen applicaties en op uw situatie toegesneden diensten.

Uw werkplek is altijd en overal ter wereld benaderbaar en vanaf praktisch elk device. Of het nu gaat om uw zakelijke PC, notebook, uw thuiswerkplek, op reis, op uw vakantieadres, uw iPad, iPhone of Android Device. Het kostenmodel is simpel: een vaste prijs per gebruiker per maand en het abonnement is per dag en per gebruiker opzegbaar. Geen verrassingen, geen ingewikkelde contracten, geen poespas.

U logt in, wij doen de rest.
Interesse?
Vraag geheel vrijblijvend een gratis testaccount aan en ontdek wat Go2MyOffice voor uw organisatie kan betekenen.

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Go2MyDatacenter

Private Cloud | Hosting Provider | Cloud Solutions | Cloud Diensten

Bent u op zoek naar een veilige plek voor uw uitwijkomgeving, of wenst u uw primaire server & storage infrastructuur buiten de deur te hosten in een private cloud? Met Go2MyDatacenter bieden wij een breed pakket mogelijkheden en diensten om uw infrastructuur veilig onder te brengen.

Ook voor backup van uw primaire data bent u bij ons aan het juiste adres. Vanuit onze kennis en expertise op gebied evan server & storage infrastructuren bieden wij de beste match met uw bestaande infrastructuur.

Go2MyServices

Of het nu gaat om assistentie bij een verhuizing, het ondersteunen van uw gebruikers, het vertalen van uw bedrijfsprocessen naar ICT functionaliteiten of het periodiek bespreken van uw ICT-gerelateerde business; Go2MyOffice Services beschikt over de expertise, jarenlange ervaring en een uitgebreid netwerk van specialisten om uw organisatie te ondersteunen.

Go2MyGovernance

Go2MyGovernance levert diensten ter verbetering van IT-governance , risicomanagement & compliance (GRC) en security met als doel de bedrijfsrisico's te verkleinen met behulp van veilige, tijdige en betrouwbare geautomatiseerde gegevensverwerking. Een positief bijkomend effect is dat u hiermee voldoet aan de eisen op uw automatiseringsomgeving van interne (commissarissen) en externe toezichthouders (accountant / auditors).

Beleid en processen
Go2MyGovernance kan u ondersteunen met het opstellen uw IT beleidsregels en het vastleggen hiervan in het IT (security)beleid. Go2MyGovernance ondersteunt u bij het inrichten van de IT beheerprocessen rondom de geautomatiseerde gegevensverwerking (o.a. change management, logische toegangsbeveiliging, continuiteitsbeheer etc.). Bij deze inrichtingen worden noodzakelijk processen en procedures gedocumenteerd en geformaliseerd en worden templates ontwikkeld.

Risk Management
Op basis van een risico analyse identificeert Go2MyGovernance risico’s en key controls in de IT beheerprocessen. Ook wordt uw organisatie ondersteund bij de inrichting van security controls en de vastlegging van de evidence waaruit de werking van de key controls blijkt.

Compliancy
Bij de uitvoering van onze werkzaamheden worden vaak business opportunities herkend. Met onze geïntegreerde aanpak worden de resultaten van onze werkzaamheden gebruikt voor interne en externe compliancy. Denk hierbij respectievelijk aan de General Computer Controls bij ten hoeve van de jaarrekeningcontrole of eisen vanuit Sarbanes Oxley (SOx) alsook bij gebruik in standaarden zoals SAS70, ISAE3402, ISO27001 etc.

Interesse?
We nodigen u van harte uit om contact met ons op te nemen. We zullen dan de specifieke wensen van uw organisatie met u doornemen.

Toelichting
IT-governance is het systeem waarbinnen de IT van een organisatie wordt (aan)gestuurd en beheerst. Het gaat daarbij dan onder meer om de verdeling van taken, bevoegdheden en verantwoordelijkheden met betrekking tot IT-aspecten over de diverse belanghebbenden binnen de organisatie.

Risk Management omvat het proces waarmee een organisatie haar risico tolerantie bepaalt, potentiele risico’s identificeert en prioriseert, afgestemd op de organisatie doelstellingen.

Compliance omvat het monitorproces van fysieke, logische en organisatie “controls” waarmee een organisatie zich ervan verzekert te voldoen aan zowel de regelgeving als het eigen beleid.

Go2MyProducts

Ook voor hard- en software producten kunt u bij ons terecht. Wij leveren Netwerkcomponenten, servers, storage, software, notebooks, PC’s, Thin Clients, Printers, toners en andere randapparatuur, toebehoren en consumables van A-merk fabrikanten tegen een zeer scherpe prijsstelling. Ook kunnen wij u assisteren bij (A)DSL en (WAN/Mobiele/vaste) abonnementen. Neemt u contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Go2MyProducts: Simpel, Snel en Scherp geprijsd.

Go2MyTelecom

OokVoor al uw mobiele en vaste telefonie en data aansluitingen bent u aan het juiste adres. Wij vergelijken dagelijks de belangrijkste telecomaanbieders en hun diensten voor de zakelijke markt en zijn daardoor in staat, geheel merkonafhankelijk, het verschil voor u te maken.

U bespaart tijd en moeite terwijl wij een aantal keuzemogelijkheden voorleggen. Daarbij is niet alleen de prijs inzichtelijk, maar ook de stabiliteit en betrouwbaarheid van de aangeboden telecomdiensten en providers.

Nadat wij uw telecom contracten en facturen hebben geinventariseerd, de kosten inzichtelijk hebben gemaakt en de eigenschappen als contractduur, opzegtermijnen etc. hebben vastgesteld, maken wij een rapportage met daarin keuzemogelijkheden en worden besparingen zichtbaar gemaakt.

U bepaalt vervolgens wat de keuze is en wij zorgen daarna voor de rest. Eenvoudig, begrijpelijk en een helder eindresultaat. Graag assisteren wij u daarna bij mutaties en eventuele contractuitbreidingen.

De voornaamste activiteiten zijn:

- Vaste Telefonie en Internet
- Mobiele Telefonie en Internet
- Hosted Telefonie en IT
- Data en IT oplossingen
- Bedrijfscommunicatie oplossingen
- Klantcontact oplossingen

Neemt u contact met ons op voor een vrijblijvend advies.